Vi er et team af certificerede instruktører, som har været en del af både brand- og ambulancetjenesten i mange år. Vi har stor erfaring med alle former for førstehjælp i den ’virkelige’ verden, kender de nyeste teknikker, den bedste fremgangsmåde og de beslutninger, vi alle risikerer at skulle foretage i løbet af få sekunder.

Rescue112’s kurser er ekstremt hands-on, situationsbestemte og skræddersyede. Vi stiller vores mangeårige erfaring til rådighed, så du bliver i stand til at vurdere en situations alvor og redde liv midt i travlhed og kaos – både derhjemme og på arbejdet.

Førstehjælp – personligt og praktisk leveret

Mit navn er Torben Toft, og jeg lancerede Rescue112 i 2012. Det skete på baggrund af 22 år med ambulancekørsel, en fast arbejdsplads på Region Hovedstandens lægehold og en indgående erfaring med både førstehjælp og hjertestartere. Jeg har hjulpet tilskadekomne i alt lige fra arbejdsulykker til alvorlige trafikulykker – har været aktiv Falck-redder i et job, der dagligt stillede mig og mine kollegaer over for svære udfordringer i landets mest travle og trafikerede by: København.

Efter mine mange år i ’tjenesten’ gik det op for mig, at teorier, lærebøger og standardiserede PowerPoint-slides var et gennemgående tema hos instruktører på de almene førstehjælpskurser. De præsenterede et indhold, der – efter min mening – ikke rustede folk tilstrækkeligt til at kunne handle hurtigt og korrekt i krisesituationer, hvor menneskeliv stod på spil. Jeg havde i forvejen erfaring med at undervise både militær og politi i akuthjælp – og derfor tog jeg en livsomvæltende beslutning: Jeg stiftede Rescue112 og gøre det til min mission, at sætte flere praksisøvelser på programmet, så jeg kunne fokusere stærkt og stædigt på at levere en opdateret og erfaringsbaseret viden, der med spændende førstehjælpstræning giver en teambuilding lignende oplevelse.

Kurser med tryghed, humor og inspiration

På et Rescue112-kursus giver vi dig relevante eksempler fra den virkelige verden og brugbare værktøjer, der er nemme at huske og bruge – altid uformelt og humoristisk leveret. Vi ønsker, at du skal gå hjem med både evnen til og troen på, at du kan gøre en forskel for mennesker, der har brug for akut omsorg og hjælp. Et kursus hos os udstyrer dig med selvsikkerhed og en viden om, at du er i stand til at håndtere både personskader, adrenalin og følelser, når ulykken rammer. 

​Værd at vide

Rescue112’s mangeårige erfaring med førstehjælp og hjertestartere er en fast del af vores DNA og et væsentligt tilbud til vores kunder. Derfor fastholder og udvikler vi vores kompetencer ved at deltage i årlige konferencer om den præhospitale behandling, blandt andet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Derudover er alle vores instruktører godkendte udstedere af kursusbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd.

Det ligger i direkte forlængelse af vores behov for opdateret viden, at vi også holder os ajour med det nyeste udstyr på området. På den måde sikrer vi relevante, brugervenlige øvelser og en høj grad af hygiejne. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi altid mere udstyr end mindstekravene fra Dansk Førstehjælpsråd – og derfor er ventetiden på vores kurser helt i bund.

Hjertestarter

Rescue112’s instruktører er specialiserede inden for rådgivning om hjertestartere. Vi tilbyder altid markedets nyeste og mest sikre maskiner – og vi gør det til en attraktiv pris, der sikrer dig de lavest mulige serviceomkostninger. Uanset hvilken hjertestarter du vælger, inkluderer prisen altid mindst 5 års garanti og en grundig undervisning af apparatets knapper og funktioner, så du trygt og hurtigt kan betjene den.​