Elementær Brandbekæmpelse 3 timer

Vi tilbyder brandkurset Elementær Brandbekæmpelse 3 timer, hvor grundbogen om elementær brandbekæmpelse fra Dansk Brand- og sikringstekninsk Institut indgår.

Dette kursus kan også afholdes i jeres eget miljø, hvor i får en teoretisk orientering om ildens udvikling, de forskellige slukkertyper og deres anvendelse, samt en praktisk gennemgang det udstyr som er til rådighed i virksomheden. På kurset følger vi også bogen om brandsikkerhed og slukning.

Der bliver også mulighed for at tale om din og familiens sikkerhed, ikke bare derhjemme men også på de mange forskellige ferieformer der findes. Efter de praktiske øvelser, præsenteres i også for de nye brandslukkere der er kommet på markedet og der udstedes diplom til kursisterne.​​

Brandkurset kan udvides til 4 timer hvor særlig fokus og slukning af brændbare væsker trænes med specialslukkere.

Er behovet mindre end et 3 timers kursus, har I mulighed for selv at vælge varigheden og indholdet af jeres brandkursus.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Rescue112 til dit næste kursus - Klik her

 

Brand i virksomhed 

De fleste virksomheder er sårbare overfor brand. 

Produktionsmaskiner kan frembringe stærk varme eller gnister. Køleskabe eller kaffemaskiner kan være årsag til brandfare, derfor vil et brandkursus skabe opmærksomhed hos medarbejdere på den brandforebyggende indsats og anvendelse af ABA-anlæg, samt brug af håndildslukkere. 10 gange om dagen rykker brandvæsenet ud til brande i private hjem.

At opleve ens hjem helt eller delvist ødelagt af brand er en meget traumatiserende oplevelse for hele familien.

På kurset får du del i den store erfaring fra virkeligheden, da instruktørerne der arbejder enten ved Københavns Brandvæsen eller Falck, glæder sig til at dele deres viden med jer.

Efter kurset er du klædt på til at skabe tryghed for dig selv, dine kollegaer og din familie med viden om sikkkerhedsudstyr på arbejdspladsen og i hjemmet.

1

Med fokus på at anvende det slukningsudstyr der findes markedet, bibringer det deltagerne en viden der giver sikkerhed i en situation hvor en hurtigt indsats er påkrævet.​