Brandkurser i hele Danmark

Ønsker du eller din institution at deltage i et eller flere brandkurser?

Så er Rescue112 det ideelle valg. Hos Rescue112 tilbyder vi bl.a brandkurset Elementær Brandbekæmpelse 3 timer, hvori grundbogen om elementær brandbekæmpelse fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut indgår. Vi har stor erfaring med brandkurser hvori der indgår brandforebyggende tiltag i virksomheden og hjemme.

Hos Rescue112’s kurser er vores brandkurser ekstremt hands-on, situationsbestemte og skræddersyede. Vi stiller vores mangeårige erfaring indenfor branchen til rådighed. På den måde bliver du i stand til at vurdere den givne brands alvor og eventuelt redde liv midt i travlhed og kaos både derhjemme og på arbejdet, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os og hør mere

brandkursus

Brandkursus for 400 medarbejdere på én dag, vi kan en del.

Hvordan foregår vores brandkurser?

Dette kursus afholdes i jeres eget miljø, hvor I får en teoretisk orientering om ildens udvikling, de forskellige slukkertyper og deres anvendelse, samt en praktisk gennemgang af det udstyr som er til rådighed i virksomheden. På kurset indgår brandforebyggende tiltag i virksomheden og hjemme, vi følger også bogen om brandsikkerhed og slukning.

Der bliver også mulighed for at tale om din og familiens sikkerhed, ikke bare derhjemme men også på de mange forskellige ferieformer der findes. Efter de praktiske øvelser, præsenteres i også for de nye brandslukkere der er kommet på markedet og der udstedes diplom til kursisterne.​​

Brandkurset kan udvides til 4 timer hvor særlig fokus og slukning af brændbare væsker trænes med special slukkere. Er behovet mindre end et 3 timers kursus, har I mulighed for selv at vælge varigheden og indholdet af jeres brandkursus.

Evakueringsøvelse brandkurser

Brandkurser i brand og brandforebyggelse i virksomheder

Mange virksomheder er sårbare over for brande, og derfor er det vigtigt at have en opdateret beredskabs- og evakueringsplan på plads. Vi tilbyder både enkle evakueringsøvelser og større beredskabsøvelser, hvor I kan teste om jeres planer holder i virkeligheden.

Gennemgang af jeres beredskabsplan

Jeres beredskabsplan er det afgørende værktøj til at håndtere hændelser i virksomheden efter de planlagte retningslinjer. Dette gælder uanset om det drejer sig om brand eller en ulykke. Det er vigtigt at stille spørgsmål som:

- Er jeres beredskabsplan blevet optimeret og tilpasset jeres virksomhed i dag?

- Har jeres medarbejdere øvet beredskabsplanen?

Forebyggelse af brand på arbejdspladsen

Produktionsmaskiner kan frembringe stærk varme eller gnister, og køleskabe eller kaffemaskiner kan være årsag til brandfare. Derfor kan et brandkursus være en god idé for at skabe opmærksomhed blandt medarbejderne om den brandforebyggende indsats, anvendelse af ABA-anlæg og brugen af håndildslukkere.

Forberedelse på brand i hjemmet

At opleve ens hjem helt eller delvist ødelagt af brand er en meget traumatiserende oplevelse for hele familien. Ifølge statistikker rykker brandvæsenet ud 10 gange om dagen til brande i private hjem. Derfor er det vigtigt at være godt forberedt på enhver form for brand.

På vores brandkursus vil i få del i den store erfaring fra virkeligheden, da vores instruktører enten arbejder ved Københavns Brandvæsen eller Falck. De glæder sig til at dele deres viden med jer, så I kan skabe tryghed for jer selv, jeres kollegaer og jeres familie med viden om sikkerhedsudstyr både på arbejdspladsen og i hjemmet.

kursus i brand

Kurset vil fokusere på at anvende det slukningsudstyr, der findes på markedet. Dette giver deltagerne en viden, der kan give sikkerhed i enhver situation, hvor en hurtig indsats er påkrævet. 

Læs mere om, hvorfor I bør vælge Rescue112 til at afholde jeres kommende brandkursus her.

Derfor bør du vælge Rescue112

Kontakt os og hør mere om vores brandkurser

Hvad end du har spørgsmål til vores brandkurser eller andet, eller blot ønsker at tage brandkurser hos os, så er I meget velkomne til at kontakte os.

I kan ringe til os på telefon 25 115 112 eller sende en mail til info@rescue112.dk. Alternativt er I også velkomne til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra jer.