FØRSTEHJÆLP TEAMBUILDING

 

Administration

 

Lær førstehjælp på den sjoveste måde til jeres firmafest, julefrokosten eller en hverdag på jeres arbejdsplads. 

Løs opgaverne i fællesskab og oplev nye sider af jeres kollegaer, der overrasker med kompetencer og handling, I ikke vidste de besad. Hvem er det der fører jer igennem handlingsbanen og hvem er det der "overlever" ? Hvem tager  præmien til hele holdet, til sidst?

Førstehjælp Teambuilding styrker sammenholdet blandt medarbejdere og eliminere den "berøringsangst" der kan være i forhold til at tage vare på en kollega der pludselig bliver dårlig. På kurset træner alle medarbejdere cases med scenarier fra virkligheden, der kan indebære et ildebefindende eller en ulykke.

Kort sagt afholdes Førstehjælp Teambuilding i jeres eget miljø, der hvor situationen kan opstå hos jer.

Førstehjælp Teambuilding giver ekstrem høj læring ved anvendelse af humor, medarbejderinddragelse og overraskende elementer af handlekraft.

Giv dine medarbejdere den sjoveste og mest lærige oplevelse, de vil tale meget om efterfølgende. 

Ring til os på 25115112 eller skriv, vi glæder os til at hjælpe dig. 

 

FOREDRAG OM FØRSTEHJÆLP

 

Førstehjælpsforedrag – også med mange deltagere.

Rescue112 kommer ud til din virksomhed og holder foredrag om førstehjælp der er både spændende og involverende. Et foredrag der sætter førstehjælp i et nyt perspektiv, der giver stof eftertanke hos deltagerne.

Foredraget behøver ikke kun handle om førstehjælp, men instruktøren kan også fortælle om de mange års erfaring som han har fra ambulancetjenesten, så der bliver anledning til både grin og gys.

Ring eller skriv til Rescue112 her.