Hos Rescue112 har vi stor erfaring med at undervise skolelærere, skolepædagoger og folkeskoleelever i førstehjælp. Mange af lærerne gav inden deres første førstehjælpskursus udtryk for at de slet ikke følte sig godt nok rustet til at hjælpe elever eller kollegaer ved en ulykke eller sygdom. Men efter flere skoler har valgt at gøre førstehjælpundervisning til en fast del af lærernes/pædagogernes uddannelse, hvert andet år, oplever vi stor begejstring for at, de nu føler sig væsentlig mere sikre i deres hverdag. 

Har I brug for et førstehjælpskursus? Se, om du kan svare på spørgsmålene her:​

  1. ​Ved du hvornår et barn ’blot’ hyperventilerer, og hvornår situationen er så akut, at du må ringe 112 med det samme?
  2. Er du i stand til at bedømme, om det er nødvendigt at håndtere situationen her og nu, eller om der er tid til at vente på ambulancen?
  3. Har du styr på, hvad du skal gøre, når et barn ligger bevidstløst i skolegården, eller når en elev har slået hovedet alvorligt efter et fald?

​På vores førstehjælpskursus  til skoler bliver du godt klædt på til en skabe en tryggere skoledag for både skolebørn og kollegaer. Vi fokuserer på praktiske øvelser og giver jer derfor mulighed for at lære børnene om førstehjælp, så også de kan handle og hjælpe, hvis uheldet er ude, og der ikke er en voksen tilstede. På en kursusdag med os lærer du blandt andet om:

  • ​Basal og livreddende førstehjælp af både børn og unge, hvor vi øver med hjertestarter og dukker
  • ​Hyperventilering
  • ​Akut sygdom og tegn på sygdom
  • ​Forstuvninger og brud på knogler
  • ​Sår, knoglebrud og hovedskader.
  • Dyrebid

Vores kurser tager altid udgangspunkt i udfordringer og emner, som er relevante for din skole, så du går hjem med viden og værktøjer, du kan bruge i hverdagen.

Førstehjælp til skoler giver jer mulighed for at vælge præcis det antal timer i ønsker, på det tidspunkt der passer jer.

Hjertestarter til børn anvendes på alle vore kurser.

Dyrebid er blandt de populære emner. 

Skoler

Vi anbefaler som minimum, et 4 timers Hjertestop med AED kursus hvert andet år.
Året imellem 4 timers kurserne anbefaler vi her et update kursus på 2 timer. Undersøgelser viser at størstedelen af det indlærte, forsvinder indenfor det første år.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Rescue112 til dit næste kursus - Klik her