Arbejder du professionelt med mennesker med handicap, er det særligt vigtigt at du har styr på din førstehjælp – og at den er målrettet dens modtager. Det er nemlig sværere at yde den nødvendige førstehjælp på en person med et handicap, da de ofte er omgivet af begrænsende hjælpemidler og udstyr.

Vi tilbyder kurser i førstehjælp til handicappede, der er målrettet lige præcis dit arbejdsområde. Sammen med os, lærer du at genkende de fysiske symptomer på en række akutte sygdomme, ligesom du bliver i stand til at yde omsorg i tilfælde, hvor talevanskeligheder og en manglende evne til at kunne sætte ord på smerter, besværliggør arbejdet.

Du lærer også forskellige metoder til livreddende førstehjælp, så du kan redde både kørestolsbrugeren og den svært overvægtige, der ikke kan flyttes.

Vi anbefaler som minimum, et 4 timers Hjertestop med AED kursus hvert andet år.
Året imellem 4 timers kurserne anbefaler vi her et update kursus på 2 timer. Undersøgelser viser at størstedelen af det indlærte, forsvinder indenfor det første år.

​En kursusdag med os byder derfor blandt andet på:

  • ​Basal og livreddende førstehjælp, hvor vi træner med dukker, hjertestarter og handicapudstyr
  • ​Sygdomme, blandt andet feberkramper, epilepsi og diabetes, og symptomgenkendelse
  • ​Fejlsynkning, forbindinger og brud på knogler
  • ​Udtagning af kørestole
  • ​Generel sikkerhed for dig og dine kolleger.

Et handicap er meget individuelt, og derfor kan der også være stor forskel på den form for førstehjælp, du skal yde. På vores kurser spørger vi altid ind til særlige behov eller udfordringer, så du går hjem med gode, anvendelige værktøjer, som du kan bruge allerede første dag efter kurset.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Rescue112 til dit næste kursus - Klik her

Handicapområdet