Når ulykken sker for én i den nære familie, bliver vi ofte så chokerede, at vi får svært ved at handle og tænke klart. Faktisk er chancen for at overleve en ulykke i hjemmet kun halvt så stor som andre steder – for uden et førstehjælpskursus er der stor risiko for, at følelser og forskrækkelse tager styringen.

På vores kursus for forældre bliver du godt klædt på til at give førstehjælp, hvis dit barn bliver akut syg eller kommer alvorligt til skade. Vi tilbyder kurser i eget hjem, så træningen foregår i omgivelser, hvor du og dit barn dagligt færdes og føler jer trygge. Vi bruger dukker i børnestørrelse, hjertestartere og til tider også børnene selv, så du føler dig mere tryg og sikker i din førstehjælp, når uheldet er ude.

Vi anbefaler som minimum, et 4 timers Hjertestop med AED kursus hvert andet år.
Året imellem 4 timers kurserne anbefaler vi her et update kursus på 2 timer. Undersøgelser viser at størstedelen af det indlærte, forsvinder indenfor det første år.​​

​På vores kursus lærer du derfor om:

  • ​Basal og livsgivende førstehjælp
  • ​Sygdomme, blandt andet feberkramper, epilepsi og diabetes, og symptomer
  • ​Sår, knoglebrud og hovedskader
  • ​Mad eller andre fremmedlegemer galt i halsen.

Mange familier har et travlt hverdagsliv og weekender fyldt med aktiviteter og familiebesøg. Vores kurser tager derfor altid udgangspunkt i aktuelle emner og udfordringer fra jeres hverdag, så du går hjem med relevant viden og gode redskaber. 

Læs mere om hvorfor du skal vælge Rescue112 til dit næste kursus - Klik her